Wen-Do feminista önvédelmi képzés nőknek, osztrák női trénerek vezetésével 2010 június 12-13-án! Várunk minden olyan nőt, aki szeretne hatékonyan védekezni az őt vagy társait érő, férfiak által elkövetett, nemi alapú erőszak ellen.Ezen a hétvégén megismerkedünk a hétköznapokban alkalmazható önvédelmi stratégiákkal, a szóbeli és testi technikákkal, valamint lehetőségünk nyílik a tapasztalatcserére is.

A Wen-Do egy feminista önvédelmi módszer, kizárólag nőknek. Célja a patriarchátus, a férfiuralom, az erőszak elleni küzdelem, és ennek érdekében közös eszközök kialakítása és fejlesztése. A női önvédelemnek része az erőszak megnevezése és megakadályozása, önmagunk és mások tisztelete, a jogaink érvényesítése, a nők közötti szolidaritás megteremtése.
A Wen-Do gyakorlásához nincs szükség különleges testi, értelmi vagy lelki adottságokra, így kortól, társadalmi helyzettől, iskolázottságtól, testi adottságoktól, szexuális beállítottságtól függetlenül bárki jelentkezhet a tréningre.

Helyszín: E-mailben tudom közölni az érdeklődőkkel.
Időpont: június 12-13 (napi 8 órás elfoglaltságot jelent, pontos időpontot szintén e-mailben tudok közölni az érdeklődőkkel.)

Jelentkezni és érdeklődni a wendobudapest@gmail.com címen lehet.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=115167425185985

süti beállítások módosítása