Bosszúból kitetoválta

2009.09.15. 18:44

Mint tudjuk, az igazságszolgáltatás nem feltétlenül nyújt védelmet a megerőszakolt, bántalmazott nőknek. Így vannak, akik saját maguk állnak bosszút az elkövetőkön, ahogy ez az itt következő cikkben olvasható. Nehéz megmondani, vajon van-e visszatartó ereje az önbíráskodásnak, de az sajnos gyakori, hogy ilyenkor az kap büntetést, aki bosszút állt. Kérdés, hogy a társadalom ki mellett áll ki, egy nemi erőszak elkövető, vagy egy tetováló áldozat mellett?

A fordítást köszönjük CsJ-nek, és párjának.

Jecki Clark 41 éves antik kereskedőt ábrázolja, aki megkínozta áldozatát, miután az látszólag megerőszakolta őt. A bíróságon elhangzottak alapján kiderült, hogy a férfi áldozat szörnyű fájdalmat szenvedett el támadójától, aki az őt ért szexuális támadásért tintával a nemi szervére tetoválta, hogy erőszakoló. A bíró hat év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a nőt kínzásért. Ez az ügy volt a valaha elkövetett legsúlyosabb emberrablás, amivel eddig találkozott.

A négy órás megpróbáltatás úgy kezdődött, hogy február 16-án Clarke megkérte a 46 éves férfit, hogy kísérje őt haza Tonbridge-i lakásába. Egyébként a nő a 46 éves helyi kereskedőt megerőszakolásával vádolta. Clarke megkínálta egy csésze kávéval és hagyta, hogy a férfi szédülni kezdjen, elgyengüljön és ellazuljon. A férfi elkezdett játszani Clarke fiával, a 19 éves Jasonnel és a játékos csatározás közben nem tulajdonított különösebb jelentőséget, amikor a tinédzser megkötözte. „És akkor a vádlott beszállt a játékba és azt üvöltötte, hogy ezt megerőszakolásáért kapja.” - mondta Miss Charles, ügyész. „Basball ütővel kezdte ütlegelni a férfi lábát és okozott ezzel szörnyű fájdalmat.” A srác kirohant a szobából, de barátja ott maradt. A férfi ott feküdt kikötözve az ágyhoz, szájában egy zoknival. „A nő azzal fenyegette, hogy az erőszakoló szót tetoválja a férfi nemi szervére és valóban meg is tette.” -mondta az ügyész. Clarke 1000 Fontot követelt és a banki PIN kódot kérte a férfitől. A nő kb. 20 percre hagyta el a szobát, otthagyva fia barátját figyelni. A nő később megérkezett egy férfi társaságában, aki sokkot kapott a látványtól és utasította Clarke-ot, hogy engedje el a foglyot. „Miután kioldozta az embert, csak bicegni volt képes, menni nem.” – mondta Miss Charles. „Iszonyatos fájdalmai voltak és a nyomozás során kiderült, hogy tényleg ott a tetoválás.”

A férfit később a Tundbrige-i kórházban kezelték sérüléseivel. Clarke elismerte a személyi szabadság megsértését és súlyos testi sértés okozását, de hangsúlyozta, hogy csak arra emlékszik, hogy baseball ütővel megütötte a férfit, és megkötözte a lábait.

Forrás:http://offbeatink.com/general/tattoo-revenge-taken-on-rapist/

 

 

 

süti beállítások módosítása