Googlegroups a túlélőknek

2009.03.19. 10:38

Kedves Lányok,

az jutott eszembe, hogy hasznos lenne számotokra egy olyan googlegroups cím, amin ti tudnátok egymással beszélgetni kötetlenül, úgy, hogy nincs publikussá téve, tehát trollok és áldozathibáztatók nem láthatják (és nem pofázhatnak bele). Ehhez viszont kérem az egyetértéseteket, hogy e-mailcím alapján felvehesselek benneteket a listára.

Azért gondoltam egy belső privát googlegroups címre, mert eléggé nehézkes a kommenteket állandóan moderálni és szűrni, és sokkal gördülékenyebben menne az egymás közötti kommunikáció, ha lenne egy olyan szabad felület, amit nem kell állandóan moderálni.

Ennek ugye sajnos előfeltétele, hogy e-mailcím alapján kellene létrehozni a googlegroups-ot. A legtöbb kommentelő úgy hozta létre az indapassos profilját, hogy már alapvetően egy anonim (pl. darklilith@akármi.etc) e-mailcímre csinált egy szintén anonim nicket (darklilith), viszont vagytok egy páran, akiknek az e-mailcíme a neve kezdőbetűivel van létrehozva, vagy más egyéb nyom alapján visszakereshető, tehát nem teljesen anonim.

Ezért kérem azt, hogy aki szeretne ebben a googlegroupsban résztvenni, legyen szíves jelezni, hogy milyen e-mail címmel szeretné ezt megtenni.

Temészetesen a visszajelzéseket a szokásos rape.recovery@gmail.com címre várjuk.

süti beállítások módosítása