Nemi erőszak

2009.08.13. 07:09 tilosacsok

Ma elvileg mást terveztem témának-cikknek (konkrétan puszit vagy csókot adjon-e egy pasi… mármint levélben… és egyébként :-) ), de a Velveten találtam egy cikket „Lehet-e orgazmus a nemi erőszak elszenvedése alatt?” címmel (http://velvet.hu/szex/2009/08/12/nemi_eroszak_kozben_atelt_orgazmus/ ).

Nem vagyok nő. Pasiként, azért egész más erről írni, mégis megteszem. Megteszem, mert ismerek nőket (ÉS NEM KEVESET) akit megerőszakoltak… Mi több, az ügyvédnő http://tilosacsok.blog.hu/2009/07/30/az_ugyvedno ) által nem egy áldozat-elkövető esetét is ismerem. Ahogy olvastam a nagy felháborodást keltő pécsi esetet is (http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar/nemi-eroszak-kilenc-ev-jogerosen-a-keses-tamadonak-230974 ) .

Nos… nemi erőszak: A legutolsó és legaljasabb dolog, amit férfi nővel elkövethet. Sebokozás, melyet egy nő NEM tud elfelejteni. Bevallom, undorítónak (bocsánat, el kell menni hányom, mert hányás a cikk) tartom, hogy bárki azt feszegeti, hogy egy nőnek orgazmusa van-e vagy sem. Nem azért, mert nézzük ennek a biológiai oldalát. Azért, mert ennél nagyobb megaláztatás egy nőt nem érhet.

Nem egy nő van, akivel előfordult ilyen és bizony nem mer elmenni a rendőrségre. Hogy miért nem? MINEK? Még ebben a pécsi egyértelmű és nagy visszhangot kapó esetben is CSAK kilenc évet kapott az elkövető (aki nem mellékesen büntetett előítéletű). Ez iszonyat kevés. Iszonyat kevés, annak tükrében, hogy egy lány, egy ember életét tették tönkre.

Vajon a cikk írója tisztában van azzal, hogy ezek a lányok/nők/anyák/szűzek később hogy viszonyulnak a férfiakhoz? Hogy nem mernek normális kapcsolatot kialakítani? Hogy a történtek után valami igen keményen eltörik bennük? Hogy ezzel pasik életét is tönkre teszik? Igen, pasik életét, mert nem egyszer volt, hogy lány azért hívott, mert szeretett volna szexelni, de nem mert a pasijával, mert félt a pasiktól, de félt elhagyni a pasit, ezért hívott egy pasit, hogy segítsen. Őrültség ez. Őrültség az egész, hogy állatok szintjére süllyedünk és a jogalkotásunk NEM ÁLL KI a megerőszakolt nők mellett.

Vajon milyen párkapcsolat az, mikor a srác elbúcsúzik a lánytól, ad egy csókot, elengedi a lépcsőházban, majd ott valaki ráront? Mi lesz kettejükkel később? Mit élnek át? Mi megy bennük végbe? Milyen lesz a szex, ha nem maga a pokol? Sokan nem szeretik a sóskát, mert a menzán pokoli szar sóska volt. Na, kívánom a pofájukba mindazoknak, akik nem harcolnak a nemi erőszak csírája ellen!

Persze lehet fokozni a dolgokat. Nem fogom. Csak egy történet. A már említett ügyvédnőtől:

„Volt egy srác. A tarkójára tetoválva, hogy SZEX. Lecsukták nemi erőszakért, majd pár év múlva kiengedték jó magaviselet miatt. Miközben szabadlábon volt megerőszakolt egy csajt. Újra bíróság elég vitték. Szabadlábon védekezhetett, miközben újra megerőszakolt valakit. Mindenki szétnyitotta a kezét… Ez van… Ilyen a jog…”.

Gecire ez van. Gecire dögölne meg minden erőszakos pasi. (Így… kívülállóként… ) . Nedvesedni, meg nedvesedjen, aki ezt a faszt témát elővette, miközben orrba-szájba döfik. Jah… És közben élvezzen el, miközben elélvez mindenki… . (Ugye finom?).

http://tilosacsok.blog.hu/2009/08/13/nemi_eroszak

süti beállítások módosítása