Nem erőszak...

2009.09.08. 12:10

Rámarkolás a fenékre a diszkóban. Vadidegen. Hátrafordulás. Az illető vigyorog, és meg van győződve róla, hogy a másik fél el van bűvölve a flörtölési technikájától.

„Ráléphetek a fékre?” „Nem!” „Akkor nyomom a dudát!” Félreütött kezek. Az osztálytárs fel van háborodva, hogy a másik fél nem érti a viccet.

Dekoltázsba dugott fizetés. Pedig a munka nem sztriptíztánc. Azt gondolta, vicces. A másik fél úgy érzi magát, mint akit lekurváztak, és el akarja égetni a ruhát. Tavaly ez a ruha még megfelelt kettő darab decens esküvőre. Mi változott meg? Vicc? Akkor a másik fél miért nem markol rá a zacskóra viccből soha?

Lefogás 4 nővér által, és egy iszonyú fájdalmas hüvelyi behatolással járó gyermeknőgyógyászati kezelés. Orvos felháborodása anya felé, hogy milyen neveletlen gyereke van. Iszony. Következő alkalommal kezelés előtt hányinger, majd iszonyú megkönnyebbülés, hogy az újabb kezelést az orvos szükségtelennek tartja. Akkor a múltkori miért kellett? Az orvos csodálkozik, minek bőg ez a gyerek, talán szeretné megint a kezelést?

Hüvelyi ultrahang: „Na, ennyit az élvezkedésről!” Hát ezt aztán lehet nagyon élvezni. Vicc.

„De megrépáználak! Biztos azt se tudod, mi az…” Zaklatás egy bulin. Lelépés a házigazda sértődése nélkül, lehetőség szerint épségben, megerőszakolatlanul hazaérés.

„Most azt hiszed, hogy meg foglak baszni, mi?” Zaklatás a buszon. Este van. Ő is leszáll. Félelem és reszketés Budapesten.

A saját kép viszontlátása munkahelyi hálón photoshoppal megnagyobbított és eltorzított mellekkel. Poén.

Idegen mindenáron almát akar adni a strandon, de az alma az öltözőknél van. Oda kellene menni, az idegennel kettesben. Strand teljesen üres. Vészcsengő jelez. Nem kell alma. De tényleg. De mondom, hogy nem kell alma. Családtag érkezik, idegent tájékoztatja, hogy hagyja békén a másik felet. Nem kell alma.

Többszöri lekurvázás ismeretlen férfiak által, ha a másik fél nem akar velük szexuális kapcsolatra lépni, annak ellenére, hogy kifejezetten kérték.

Furcsa, megszokottól eltérő ebéd/ital meghívás. Úristen, ez akar valamit. Mit akarhat? „Ó azt te csak szeretnéd!” Más vágya sincs a másik félnek, mint kétértelmű szituációkba kerülni. Vicc.

Búcsúszex. „Nem akarlak bántani!” „Csak beszélni akarok veled!” „De hát én szeretlek!” „Azért csinálom, mert szeretlek!” „Te tehetsz róla!” „Ha nem teszed meg ezt, meg azt, ez, meg az fog történni!” „Kiprovokáltad!” „Nem kellett volna erre, meg arra menned!” „Minek vettél fel ezt, meg azt?” „Biztos, hogy nem csak meggondoltad magad?” Nincsenek barátok. Ezek nem barátok. Magány.

Nem erőszak, nem erőszak, nem erőszak, nem erőszak, nem erőszak, nem erőszak, nem erőszak, nem erőszak, nem erőszak, nem erőszak.

Vicc. Megalázottság.

Neveletlenség. Fájdalom.

Poén. Iszony.

Szeretet. Gyűlölet.

Nem erőszak.

 

A női test bármikor, bármilyen helyzetben történő tárgyiasítása, köztulajdonnak tekintése a nő bármiféle érzésének, akaratának figyelmen kívül hagyásával.

süti beállítások módosítása