Egy aktivista társam kutatást készít a bántalmazott nők feldolgozásával és gyógyulásával kapcsolatban. Ha úgy érzitek, hogy nem zaklat fel egy ilyen kérdőív kitöltése, kérlek töltsétek ki.

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni egy kutatással kapcsolatban. A szakdolgozatomat partnerük által lelkileg, fizikailag és/vagy szexuálisan bántalmazott nőkről írom.

Jelenleg az ehhez kapcsolódó kérdőíves kutatáshoz keresek résztvevőket. Több Anyaotthonban jártam már és még megyek is, de mivel az Európai és hazai adatok alapján a nők ötödét érte már családon belüli erőszak fontosnak tartom, hogy a kutatásban olyan nők tapasztalatai és javaslatai is megjelenjenek, akik más módon próbálnak/tak megbirkózni ezzel a nehéz élethelyzettel.

A válaszadás névtelen és önkéntes, a kérdőív eredményeit bizalmasan kezelem. A kérdőív kitöltése kb. 40 percet vesz igénybe.

A kérdőív Word dokumentumként letölthető az alábbi honlapról:
www.art.hu/vera/kerdoivnoknek.doc
vagy online kitölthető az alábbi honlapon:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/300598716/

Amennyiben érintett vagy, szeretnélek megkérni, hogy a kérdőív kitöltésével támogasd a kutatást, ha pedig nem kérlek, küld tovább ezt a felkérést, hogy másokhoz is eljuthasson.

Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Vera

süti beállítások módosítása