Az IGAZI FÉRFI erőszakellenes fogadalma:

Mint fiú, báty, unokatestvér, nagybácsi, barát, szerelmes, leendő apa, vagy leendő férj, és férfi, felesküszöm az erőszak ellen:

Fogadom, hogy soha nem erőszakolok meg, használok ki, bántalmazok mást. Fogadom, hogy soha nem engedem, hogy másokat megerőszakoljanak, bántalmazzanak, kihasználjanak, ha ez megelőzhető. Ezért fogadom, hogy figyelmes leszek. Fogadom, hogy figyelmes és befogadó leszek mások egyenlőtlenségi problémáira, és erőszaktörténeteire. Fogadom, hogy magatartásommal és cselekedeteimmel követendő példát mutatok más férfiaknak, és bátorítom őket ugyanerre. Fogadom, hogy elég erős leszek, hogy helyesen cselekedjem, még akkor is, ha ezzel társadalmi normáknak kell ellenszegülnöm. Mindezeket azért fogadom, mert IGAZI FÉRFI vagyok, és az IGAZI FÉRFIAK TÖRŐDNEK MÁSOKKAL.

Csak a férfiak állíthatják meg az erőszakot. Az erő nem azért van, hogy másokat bánts. Mutasd meg az erődet. Állj ki a nők elleni erőszak ellen. Nyisd ki a szád.

 

Az igazi férfiak nem erőszakolnak.

http://i63.photobucket.com/albums/h130/spaze_cow/Real_Men_Don_t_Rape_by_xauthorunkno.jpghttp://bluemilk.files.wordpress.com/2007/11/white-ribbon-poster.gifhttp://www.uww.edu/uhcs/images/MCSRposter5of81.jpgA nők elleni erőszak elleni világnap minden évben november 25.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  http://grc.nd.edu/images/mavpledge.gif
 

 

süti beállítások módosítása